Palvelut


Fysioterapia

Fysioterapiapalvelut OuluFysioterapiassa huomioin jokaisen asiakkaani yksilönä ja keskityn juuri sinun tarpeisiisi. Fysioterapia sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen sekä yksilöllisen fysioterapiatarpeen arvioinnin ja hoitosuunnitelman sekä ohjauksen, neuvonnan ja tarvittavat fysikaaliset hoidot. Hoitokerrat toteutetaan sinun tarpeittesi mukaan ja saat yksilöllisesti suunnitellut harjoittelu- ja toimintaohjeet.

Fysioterapiassa pyritään selvittämään kivun tai ongelman aiheuttaja sekä toteuttamaan ja suunnittelemaan fysioterapian sen mukaisesti. Fysioterapiassa kehosi toimintarajoitteita ja kiputiloja hoidetaan aktiivisella harjoittelulla sekä erilaisilla fysikaalisilla hoitomenetelmillä. Valmennuskeskus Voimala antaa loistavat puitteet fysioterapian toteutukseen. Käytössämme on hyvä  harjoitteluympäristö ja välineet monipuoliseen harjoitteluun.

Fysioterapia voidaan tarvittaessa toteuttaa myös yritys- ja urheiluseurakäynteinä. Asiasta kannattaa kysyä lisää puhelimitse. Voit kysyä tarjousta myös yksilö- ja ryhmäohjauksesta.

Fysioterapiassa on käytössä Kelan suorakorvausmenetelmä. Tullessasi fysioterapiaan lääkärin lähetteellä, saat 60 minuutin hoitoajasta suoraan 8 euron korvauksen ja 45 minuutin hoitoajasta 6 euron korvauksen.

 


Hieronta (klassinen hieronta/urheiluhieronta)

Hieronta Oulu
Hieronta on hyvä hoitomuoto kehon erilaisten kiputilojen, toimintarajoitteiden ja kireyksien helpottamiseksi. Hierontaa voidaan käyttää myös nopeuttamaan kehon palautumista raskaan fyysisen kuormituksen jälkeen tai valmistamaan keho tulevaan fyysiseen suoritukseen.

 

 

 


Kinesioteippaus/urheiluteippaus

Kinesioteippaus / urheiluteippaus
Kinesioteippausta voidaan käyttää muun muassa erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Kinesioteippausta käytetään yleensä vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Sitä voidaan myös käyttää tukemaan elimistön omaa parantamisprosessia ja vähentämään esimerkiksi turvotusta lymfa- ja verenkiertojärjestelmän kautta. Kinesioteippi on elastista teippiä, jolla voidaan lisätä nivelen liikkuvuutta sekä toimintaa ja tarvittaessa lisätä nivelen stabiliteettia.

Urheiluteippauksen käyttöalueina ovat muun muassa venähdykset, ruhjevammat, repeämät pehmytkudoksissa ja sitä voidaan käyttää vammojen ennaltaehkäisyssä, ensiapuna, hoitona ja kuntoutuksessa tehostamaan paranemista ja ehkäisemään vamman uusiutumista.

Kysyttävää palveluista? Katso yhteystiedot ja ota rohkeasti yhteyttä

 

Valmennuskeskus Voimala

Sinulla on mahdollisuus tutustua Toimintasali Voimalan toimintaan maksutta joka maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 16-19 (riittää kun saavut ennen seitsemää). Tiimissä on aina valmentaja paikalla sinua varten.